ju jeni ajo që ju input

Probiotics është një mënyrë e shëndetit

Duke kërkuar për një jetë të shëndetit? Ne mbledhur një shumëllojshmëri të probiotics nga natyra. Përveç vetë tendosje, ne ofrojmë shërbimin përshtatur që ju lejon të aplikoni probiotics për ushqim, kimike e përditshme, ushqim, dhe zonat mjedisore.

  • HA
  • 6fa3ae01
  • KO
  • Non-CMO
  • NSF
  • USDA

VIZITONI Seminaret tona

Jiangsu Wecare Bioteknologji Co, Ltd, është një sipërmarrje të teknologjisë së lartë që përqendrohet në kërkimin shkencor, inovacion, prodhimin dhe aplikimin e probiotics dhe derivatet e tyre. Kompania synon të ofrojë zgjidhje gardian të shtameve të dobishme mikroorganizëm, derivatet e probiotics, dhe format e dozimit probiotics e ODM / OEM në ushqim, bujqësi, mbrojtjen ekologjike të mjedisit dhe fusha të tjera ...

Përmbushur kërkesën tuaj të shëndetit

Zgjidhni SHIJE

Ne ofrojmë një përzgjedhje të gjerë të mbi 20 llojeve të probiotics, duke përfshirë Lactobacillus, Bifidobacterium, Bacillus, COCCI, etj pluhur, ODM / OEM, derivate

WhatsApp Online Chat!