Вие сте она што влез

Пробиотици е начин на здравјето

Во потрага по здрав живот? Ние се соберат различни пробиотици од природата. Настрана од самиот вирус, ние нудиме индивидуално услуга која ви овозможува да се применуваат пробиотици за храна, дневни хемикалии, храна и области на животната средина.

  • HA
  • 6fa3ae01
  • КО
  • Не-CMO
  • NSF
  • USDA

ПОСЕТЕТЕ ЈА НАШАТА РАБОТИЛНИЦИ

Jiangsu Wecare биотехнологија копродукции, Ltd е на високо-технолошкиот потфат кој се концентрира на истражување, производство и примена на пробиотици и нивни деривати. Компанијата има за цел да обезбеди клуч решенија за корисни микроорганизми притисоците, пробиотици деривати, како и пробиотици дозирани форми на ODM / OEM во храна, земјоделство, еколошка заштита на животната средина и други области ...

Среќавајте вашето барање за здравство

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВКУСОТ

Ние нудиме широк избор на повеќе од 20 видови на пробиотици, вклучувајќи Lactobacillus, Bifidobacterium, Bacillus, коки, итн Буре, ODM / OEM, деривати

WhatsApp Онлајн Chat!